Artsen, oliebollen en de klok

Artsen, oliebollen en de klok

Die klok tijdens de jaarwisseling. Tijdens die laatste seconden sta ik vaak langer stil bij het voorbijgaan van de tijd dan het hele jaar waar ik over mijmer… Tijd is voor bijna iedereen een (on)bewust levensthema. Medisch Contact heeft deze maand een prachtig speciale editie met als thema ‘Tijd’. Ik lees dat ruim de helft van zo’n 3000 benaderde artsen enthousiast de tijd namen om een enquete in te vullen over dit thema. En dat ongeveer de helft zegt te weinig tijd te hebben voor zaken die er echt toe doen.

Bijna alle respondenten komen met tips. Het doet me deugd dat zo’n beetje alle tips die ik in de deze blogs beschrijf daar ook terugkomen. Lezen dat nummer! Neem er even de tijd voor. Sorry, meer tijd om verder te schijven neem ik nu niet…tot volgend jaar!

Hans Rode

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.