Gratis anti-afbrand oefeningen voor artsen. Handig voor workshops en lunchpraatjes of je IFMS gesprek. Ook voor niet-medici of bestuurders.

Vreemd eigenlijk dat we regelmatig brandoefeningen houden, maar zelden een anti-afbrandoefening. Zeker als je bedenkt dat de kans dat een arts omkomt door brand in een instellingen heel wat kleiner is dan de kans dat een arts een burn out oploopt gerelateerd aan werk…

HANS RODE ANTI-AFBRAND OEFENINGEN VOOR DOKTERS
ALLES VOOR GEZONDE DOKTERS

Hoe lang wil jij nog de kanariepiet in de kolenmijn zijn? Download dit handige schemaatje en zorg dat je manager of je team deze kostenneutrale en bewezen effectieve interventies inzet om je werkplezier en je duurzame inzetbaarheid optimaal te houden.

HANS RODE, ALLES VOOR EEN BURN OUT PROOF WERKPLEK
ALLES VOOR GEZONDE DOKTERS

Als je druk bent (en wanneer ben je dat nou niet) zie je door de bomen vaak het bos niet meer. Hoe zat het ook al weer met die vriend die je al zo lang niet meer gezien hebt? Wat was er ook weer nog meer belangrijk in je leven voor je geneeskunde ging studeren? Fris jezelf op en doe deze oefening minstens 1x/jaar, ook goed om met je partner of collega’s eens in te vullen en naast elkaar te leggen. Deze mindmap zegt meer dan woorden.
 

HANS RODE MINDMAP BEHOEFTE, WAARDEN EN NORMEN
ALLES VOOR GEZONDE DOKTERS

Boek: gratis sneak preview

Ongeschikt voor ‘baby-boomer-bullies’ of artsen met lange tenen...

Het is maar werk

Geen zelfhulpboek, wél inspiratie, zelfspot en hopelijk een feest van herkenning. Ik schrijf over mijn eigen ervaringen als arts, als mens en als tegendraadse teamplayende einzelganger. 

Ik laat je in dit boek de geheime route zien waarmee je als arts kunt slalommen tussen de piketpaaltjes in je medische carrière. En zelfs off-piste kunt gaan, zonder in lawines terecht te komen. Of je nu onzeker aan je eerste baan bent begonnen, of juist met je handen in je steeds dunner wordende haar zit omdat je niet weet of en hoe je je pensioen bereikt: dit boek geeft je richting en houvast.  Naast artsen ook geschikt voor familieleden, managers en bestuurders in de zorg. Lees hier meer over mijn boek >

 

 

Podcast

Brain Boosters om lekker naar te luisteren. Onderweg, op de bank of je hangmand.

Ook via Spotify

Hans en Ellen Brain Booster Podcast:

Ellen interviewt Hans over waarom hij een boek heeft geschreven om artsen topfit en vrolijk hun werk te laten doen. Naast het schrijverschap, vertelt Hans over hakken en zagen, vuur maken en verhalen vertellen en waarom hij vroeger zo gek was op de Muppet Show.

HANS RODE WORKSHOPS, INSPIRATIE EN COACHING
ALLES VOOR GEZONDE DOKTERS

 

 

 

 

Anti-afbrand mails

Verfrissende opkikkers

No bullsh*t boosters

Schrijf je in voor mijn Beruchte Anti Afbrand Booster-Blogs en start en eindig je week met en tips om topfit te blijven. 

 

 

 

HANS RODE WORKSHOPS, INSPIRATIE EN COACHING
ALLES VOOR GEZONDE DOKTERS

 

 

Deze bedrijven en instellingen huurden mij in of schreven over mij