HANS RODE WORKSHOPS, INSPIRATIE EN COACHING VOOR MEDICI

Het is maar werk

Géén zelfhulpboek - voor dokters

Het is maar Werk Hans Rode
HANS RODE WORKSHOPS, INSPIRATIE EN COACHING
ALLES VOOR GEZONDE DOKTERS

 

Dokteren voor Next Generation Docs

In dit boek schud ik mijn hoofd leeg en kun je de lessen die ik de afgelopen 10 jaar leerde in de wereld van Physician Health zelf toepassen. De huidige generaties artsen doen het heel anders dan onze opleiders. Lees mee met de ervaringen van artsen over de hele wereld.

Arts zijn in deze tijd: het is topsport in een high performance omgeving. Gezondere artsen leveren gezondere patiënten. Bovendien is het vak zoveel leuker als je lekker in je vel zit en plezier hebt.

Daarom schrijf ik hierover een boek voor artsen, hun leiders en naasten. In dit boek laat ik je de geheime route zien om als arts te kunnen slalommen tussen de piketpaaltjes in je medische carrière. En zelfs off piste kunt gaan, zonder in een lawine terecht te komen. Of je nu onzeker aan je eerste baan bent begonnen, of juist met de handen in je steeds dunner wordende haar zit omdat je niet weet of en hoe je je pensioen bereikt: dit boek geeft je richting en houvast. Ik deel niet alleen mijn internationale ervaringen als psychiater en Physician Health Expert, maar ook mijn eigen leerzame uitglijers. Hiermee houd je naast je werk als dokter een leven in de niet-medisch wereld!

Ik ben niet zo van de zelfhulpboeken. Wij artsen zoeken namelijk meestal toch geen hulp. Samen met uitgeverij de Tijdstroom is het boek een onderdeel van een platform over dokteren voor de huidige en volgende generaties. Hoe komt het dat dokters uit verschillende generaties zo verschillend opererend in het leven staan? Wat was eigenlijk je verwachting toen je aan dit vak begon – en is dit waargemaakt? Of ben je nog op zoek naar methoden om er alsnog van te maken wat je wilde? En: waarom nemen we ‘het’ – het werk, de regels, onszelf – toch eigenlijk zo verschrikkelijk serieus?

BLADER ALVAST DOOR HET BOEK:

 

 

Work in progress

Het is maar werk ligt deze herfst in de winkel. De laatste hoofstukken staan in de steigers.

Daarom kun je nog beïnvloeden waar ik over schrijf:

Welke vragen wil je dat in dit boek beantwoord worden?

De eerste 10 inzenders krijgen de E-book versie van het boek van mij cadeau. Ik kijk uit naar brandende, frisse en hilarische vragen en suggesties!

Over mijn boek

Het is maar werk

Géén zelfhulpboek voor dokters

In dit boek lees je o.a.:

Hoe je energie slurpende types vriendelijk de deur kunt wijzen
Waarom het oplossen van problemen niet leidt tot geluk of succes
Hoe je van een vrachtwagenchauffeur een arts maakt en andersom
Hoe je kunt delegeren in plaats van presteren
Hoe je afrekent met je perfectionisme en onzekerheid


Suggesties voor het boek?
Klik hier  »

Deze bedrijven en instellingen huurden mij in of schreven over mij