HANS RODE WORKSHOPS, INSPIRATIE EN COACHING VOOR MEDICI

Part time dokter

Gezond blijven

Laat je niet gek maken!

Als je nu lekker in je vel zit, houden zo! Schrijf je in voor mijn Booster Berichten voor Medici. Want topfit blijven is bewust en soms hard werken aan je gezondheid, maar vooral meer doen van wat je plezierig vindt en waar je energie van krijgt. Omdat ik een hekel heb aan lijstjes en moetjes laat ik je zien hoe ik vrolijk blijf door:

Part time te dokteren met de patiënten en collega’s waar ik een klik mee hebt
Zoveel mogelijk precies te doen wat ik wil
Hout te hakken en in vrachtwagens te rijden
Energieslurpende figuren en klusjes te ontwijken
Energieboosteractiviteiten samen te doen
HANS RODE WORKSHOPS, INSPIRATIE EN COACHING
ALLES VOOR GEZONDE DOKTERS

 

 

Workshops

'In company', maar dan in de buitenlucht

Een verfrissend portie niet-dokteren

Om gezond te blijven zorg je dat je minstens 20% van je tijd díe dingen doen waar jij zin in hebt. Ik oefen het graag met jou en je collega’s. Omdat er ruimte nodig voor nieuwe dingen, gaan we naar buiten, wel zo handig met Covid beperkingen. We zitten meestal tussen de bomen en werken met hout en vuur en…. lekker eten!

In de vurige vuursessies oefenen we met de millenia-oude traditie van de vertelkunst van het narratief rondom de hartverwarmde gloed van een kanpperend vuur. Ook laat ik je ervaren waarom het niet vanzelf gaat – doen waar je zin in hebt. Wat je barrières zijn. En hoe je die kunt overwinnen.

HANS RODE WORKSHOPS, INSPIRATIE EN COACHING
ALLES VOOR GEZONDE DOKTERS

 

 

Podcast

Brain Boosters om lekker naar te luisteren. Onderweg, op de bank of je hangmand.

Eet je patiënten niet mee op!

Tafelmanieren voor artsen en de gouden regel: geen patientenzorg aan tafel!

HANS RODE WORKSHOPS, INSPIRATIE EN COACHING
ALLES VOOR GEZONDE DOKTERS

 

 

 

 

 

 

Deze bedrijven en instellingen huurden mij in of schreven over mij