Warme Winter Workshops

HANS RODE WORKSHOPS, INSPIRATIE EN COACHING VOOR MEDICI

Warme Winter Workshops

Aan den lijve ervaren

Niet PRATEN, maar DOEN

Tijdens de Warme Winter Workshops die ik speciaal voor medisch specialisten heb ontwikkeld, ga ik je niet alleen vertellen hoe je meer plezier en balans vindt in je werk en daarbuiten, je gaat het ook zelf aan de lijve ondervinden en ervaren

Dus geen kleffe broodjes kaas, geen death by powerpoint en zeker geen droge stof die je in een stuporeus coma laat glijden. Wat je wel krijgt:

Ik laat je zien hoe je over de valkuilen heen springt in de communicatie met collega's of bestuurders van een heel andere generatie en die niet begrijpen waar je behoefte aan hebt.
Je ontdekt de patiënten, werkzaamheden of omstandigheden die jouw het meeste plezier en energie geven en je maakt een plan om daar minstens 20% van je werktijd mee te vullen. Daarmee heb je al een significante booster te pakken die je beschermt tegen burnout. Ik laat je zien welke wetenschappelijk bewezen interventies in de gezondheidszorg burnout kunnen voorkomen
Je gaat ervaren hoe je de 7 effectief bewezen beïnvloedingstechnieken van Robert Cialdini prima in je medische werk kunt inzetten om je patiënten te verleiden om gezondere keuzes te maken. Die technieken werken trouwens ook prima bij je collega's, gezinsleden of huisdieren. Een goed werkend moreel ethisch kompas is wel een vereiste.
Ik laat je ook zien hoe je met een simpele actie in je agenda weer tijd voor je partner en je gezin maakt, hoe je op tijd je volgende vakantie boekt en toekomt aan die vergeten hobbies.
Ik leer je ook een vriendelijke maar effectieve manier om van zeurende klagers af te komen waar je anders alleen energie in stopt zonder dat dit ooit iets oplevert voor hen (of voor jou).

Vrijdagmiddag (12.30-17.30 uur)

Op 17 februari 2023 (nog 1 plek beschikbaar)

Op 24 maart 2023

Schrijf je in onderaan deze pagina!

En ervaar zelf hoe je meer plezier en balans krijgt in je werk- en privé-leven.

HANS RODE WORKSHOPS, INSPIRATIE EN COACHING
ALLES VOOR GEZONDE DOKTERS

Praktische, energieke training

Welzijn en gezondheid is niet alleen belangrijk voor onze patiënten, maar ook voor ons als gezondheidsambassadeurs. Gezondere en fittere artsen leveren immers betere behandelingen, tevredener patiënten en minder personeelstekort op. Jammer alleen dat jij en ik ons alleen jaren lang hebben gestort op het welzijn van anderen en niet op dat van onszelf. Daarom laat ik zien hoe je dat doet en laat ik het je zelf ervaren.

Het is inmiddels een jaar geleden dat de eerste editie van het boek Het is maar Werk verscheen. Inmiddels hebben bijna 6000 artsen dit boek gelezen en geef ik wekelijks trainingen en workshops voor grote groepen artsen en opleiders in ziekenhuizen en zorginstellingen. De meest gevraagde onderwerpen heb ik uitgewerkt in een praktische training die je plezier, energie en welzijn zelf laat ervaren. We gaan er dus niet alleen maar over PRATEN, we gaan het DOEN. In een klein groepje zodat je mijn volledige aandacht en expertise krijgt. 

Data en locaties

Je kunt kiezen uit deze twee vrijdagmiddagen (12.00-17.30u):

  • vrijdag 27 januari 2023 zijn we in een fort naast Spa Sereen bij Utrecht (niet meer beschikbaar)
  • vrijdag 17 februari 2023 zijn we in Fort Beemster bij Amsterdam (niet meer beschikbaar)
  • op aanvraag bij aanhoudende vraag op een vrijdag eind maart/begin april

Saunaliefhebbers kunnen aansluitend aan de workshop een sauna-bezoek/arrangement bijboeken in een van Nederlands mooiste sauna’s.

Je kunt zelfs een heerlijke overnachting bijboeken voor jezelf en je partner zodat je vanuit de sauna in je badjas zo je bed instapt! Deze kosten kan ik op je factuur zetten als je die op tijd bijboekt (er zijn maar een 15 kamers in het fort).

nascholingstitel: professionaliteit binnen de CANMeds: een balanceer act tussen zelfzorg en patiëntenzorg

 

Prijzen

Deze investering in je eigen welzijn en de gezondheid van je patiënten kost je werkgever/maatschap/praktijk 497€ zonder sauna/overnachting, excl. BTW.

Je kan alléen komen, maar de kans is groter dat je uitvoert wat je oefent als je samen met een collega komt. Als extra aanmoediging geef ik je allebei 100€ korting als je met z’n tweeën inschrijft (Duo-prijs p.p. 397€ excl. BTW)

Accreditatiepunten

Je krijgt 4 ABAN-accreditatiepunten.

Meer weten over workshops?

Meer informatie over deze of andere trainingen en workshops? Ik geef ze in company of voor gemengde gezelschappen. Klik hier

Nog meer inspiratie opdoen?

Begin je week fris en sluit hem goed af met een Beruchte Booster-Blog voor topfitte artsen. Als je je onderaan deze pagina inschrijft, krijg je op maandag en vrijdag een opfrisser in je bus.

Schrijf je hier in:

Ik schrijf me in voor:

Vrijdagmiddag (12.00-17.30):

    Ik wil namelijk zelf ervaren hoe ik meer plezier en balans krijg in mijn werk en privé-leven!